Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, după remiza dintre FCSB și Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, că este încrezător în șansele echipei sale de a se califica mai departe, potrivit Mediafax.

Becali consideră că echipa portughezilor nu se ridică la înălțimea FCSB-ului, aceștia din urmă considerându-se deja calificați în grupele Europa League: ”Guimaraes e mai slabă echipă decât Mlada Boleslav. Sunt o echipă care nu ne pot marca gol. O să-i batem 2-0 acolo. E prea lentă, nu au nici valori, nici tehnică, nimic. Nu au cum să ne învingă. Momentul ăsta e mai uşor. Ăia de la Mlada mai puteau marca gol, ăştia nu pot marca gol. Jucăm trei zile cu ei, nu ne dau gol. Când era mingea la ei circula de din două pase era la noi. Dacă ăştia ne pot marca gol îmi tai capul. Suntem trei clase peste ei, chiar şi la forţă. N-au nicio viteză de joc. 99 la sută calificare, unu la sută ghinion. Suntem calificaţi în grupe. Asta-i echipă care să ne bată pe noi?”.

Citește și: YouTube, decizie NEAȘTEPTATĂ – renunță la o funcție folosită des de utilizatori! Ce NU vor mai putea face aceștia, începând de luna viitoare

Prima manșă din play-off-ul Europa League, dintre FCSB și Vitoria Guimaraes, s-a încheiat cu scorul de 0-0. Returul va avea loc joi, 29 august, începând cu orele 22:00.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here