Testosteron Enantat este un steroid androgenic anabolic care a fost introdus pentru prima data pe piata in anii ’50. Este cunoscut pentru efectele androgenice puternice, cu proprietati anabolice medii. Are diverse scopuri medicale si este folosit pentru a ajuta la tratarea pubertatii intarziate si a nivelurilor scazute de testosteron la barbati. In multe state, Testosteron Enantat este o substanta controlata.

Testosteron Enantat este de asemenea utilizat pe scara larga de culturisti pentru a-i ajuta sa creasca nivelul de testosteron. Este de departe unul din cei mai populari esteri, pentru ca are rezultate pe termen lung.

Ciclul Testosteron Enantat

Sa privim mai de aproape un ciclu tipic de Testosteron Enantat.

Cele mai importante lucruri sunt: durata ciclului si dozajul.

Experientele anecdotice ne arata ca un ciclu tipic dureaza intre 12 si 16 saptamani. Unii utilizatori il ruleaza pe o perioada mai lunga. E bine de stiut ca Testosteron Enantat necesita timp pentru startul complet. In multe locuri se arata ca nu produce efecte atat de vizibile pana in saptamana 4 – 6.

Exista mai multe variante de ciclu de utilizare. Unii utilizatori schimba Dbol cu Anadrol sau Turinabol, altii prefera Deca, iar altii Equipoise, in tandem cu Testosteron Enantat.

Ciclul ar trebui sa includa si un anti-estrogen, cum ar fi Arimidex sau Arimistane. Un ciclu de Testosteron Enantat va fi intotdeauna urmat de o teraptie post-ciclu. Asta pentru ca Test-E inlocuieste practic productia naturala si o inchide. O terapie buna va ajuta corpul sa re-inceapa sa produca testosteron.

Dezajul Testosteron Enantat

Doza este de obicei intre 250 si 250 mg pe saptamana. Cu toate acestea, exista utilizatori care trec la o doza si mai mare, cum ar fi 750 mg sau 1000 mg pe saptamana. Dar, exista o multime de factori care influenteaza dozarea. 500 mg pare sa fie acceptabil pentru majoritatea utilizatorilor. Il vei mai gasi in combinatie cu Winstrol sau Anavar.

Efecte Testosteron Enantat

Testosteron Enantat este un ester lung, pana la 4.5 zile. Acest lucru este extrem de important pentru ca administrarea trebuie facuta de doua ori pe saptamana pentru a mentine nivelurile stabile de testosteron.

Testosteron Enantat

Unele site-uri de steroizi de vanzare noteaza ca daca cineva foloseste 500 mg Testosteron Enantat pe saptamana, ar trebui sa ia prima injectie luni (250 mg) si a doua joi (250 mg). Facand acest lucru, vei mentine nivelurile stabile si nu vei mai experimenta fluctuatii.

Beneficii si rezultate – Testosteron Enantat

De ce folosesc culturistii Testosteron Enantat?

Ei bine, pentru ca are rezultate eficiente. Prin crestere testosteronului, vei putea castiga cresterea masei musculare, dar si a puterii. Testosteron Enantat este mult mai puternic decat Primobolan.

In plus, creste sinteza proteinelor. Cu cat sinteza proteinelor este mai mare, cu atat devine mai usor sa creezi o masa slaba.

Efecte raportate:

– cresterea masei musculare

– stimulare sinteza de proteine

– optimizare forta si rezistenta

– crestere Libido-ului

– recuperare imbunatatita

Cat priveste rezultate, acestea variaza foarte mult.

Rezultate Testosteron Enantat

Totul vine cu un pret. Steroizii  ca Testosteron Enantat pot fi extrem de periculosi pentru sanatatea ta si nu iti recomandam sa-i folosesti.

Efecte adverse – Testosteron Enantat

Acest steroid androgenic anabolic are efecte secundare. Cele mai frecvente reactii adverse sunt:

– acnee

– scadere libido

– cadera parului

– piele grasa

– cresterea sanilor

Acestea sunt doar cateva exemple, dar mai sunt si altele. Nu sunt atat de intense ca in cazul steroizilor Trenbolone, dar totusi exista. Acest lucru ar trebui sa te faca sa te gandesti de doua ori daca merita sa folosesti steroizi.

Intersesat de steroizi pret si steroizi de vanzare?

Cauta www.steroizi-pret.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here