Util atat in domeniul profesional cat si in viata de zi cu zi, un sistem de copiat vine cu diferite optiuni interesante. Numeroase sunt persoanele care se folosesc de un astfel de sistem pentru a trece de un examen mai greu sau pentru a inregistra sunete si conversatii fara a fi remarcati. Iti doresti si tu sa folosesti un astfel de gadget ultra modern? In acest articol va dezvaluim tot ce trebuie sa stiti despre sistemele de copiat, despre modul lor de functionare si optiunile oferite de un astfel de aparat.

Un sistem de copiat este compus dintr-o casca fara fir care ne permite sa primim sau sa efectuam apeluri telefonice in cea mai mare discretie, fara ca cineva sa isi dea seama de acest lucru. Datorita faptului ca este vorba despre un gadget care functioneaza pe baza de Bluetooth, utilizatorul poate capta unele sunete si voci fara ca persoanele din jur sa banuiasca despre ce este vorba. Majoritatea sistemelor de copiat sunt formate dintr-o casca mica de copiat care se pune in ureche. Astfel, utilizatorul are posibilitatea de a asculta persoana de la celalalt capat al firului fara sa fie nevoit sa isi duca telefonul la ureche. Exista si sitemele de copiat dotate cu un microfon care este situat in jurul gatului si care se conecteaza si el cu modul Bluetooth. Cu alte cuvinte, un sistem de copiat este un mini receptor inductiv fara fir care transforma semnalul audio prin inductie electromagnetica. Acesta poate face posibila o comunicare secreta atunci cand utilizatorul are un examen greu de trecut si nu a reusit sa studieze suficient.

Sistemul de copiat este folosit de o multime de persoane si poate fi insotit de o camera spion pentru a beneficia de o combinatie imagine-audio impecabila. Cu ajutorul acestui aparat utilizatorul poate auzi vocea persoanei de la celalalt capat al firului fara probleme.

Cum se foloseste un sistem de copiat? Pentru a folosi in mod corect un astfel de sistem trebuie sa respecti cateva etape specifice. Intai si intai trebuie sa te asiguri ca sistemul are o baterie functionala. Mai apoi, aseaza casca in ureche. Vei auzi un zgomot usor care indica faptul ca sistemul functioneaza. A doua etapa consta in ajustarea volumului sistemului. Se va trece apoi la a treia etapa care consta in reglarea telefonului mobil, acesta din urma trebuie pus pe silentios sau pe vibratii. Apoi, este de ajuns sa asezi bucla inductiva in jurul gatului si sa o conectezi la echipamentele de comanda cu ajutorul telefonului mobil. Acestea din urma sunt fixate de hainele utilizatorului sau sub acestea. Unul din dispozitivele acestui sistem transmite un mesaj prin undele radio. Un altul permite ascultarea mesajului intr-un mod clar.

Bucla inductiva este cea care induce mesajul spre casca apoi transforma semnalul inductiv electromagnetic in semnal audio pentru a functiona fara fir. Distantele de comunicare si puterea radio sunt proportia directa. Utilizatorul poate comunica cu alte persoane liber odata ce reteaua a fost creata, exista. Un astfel de sistem este compatibil cu telefoanele Android, iPhone Apple, cu tablete si cu Kindle si cu orice aparat dotat cu o mufa jack standard de 3,5 mm. Mai multe detalii gasiti intrand pe fastbay.

Articolul Totul despre sistemele de copiat apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here