Mii de persoane au participat în pădurea Dobrovăţ la Afterhills, cel mai mare festival din zona Moldovei. Les Elephantes Bizarres, Luna Amară, Subcarpaţi şi Morcheeba au urcat pe scena principală a festivalului, iar zeci de DJ au mixat pe celelalte 4 scene.

Una dintre cele mai mari scene din România a fost înconjurată vineri noapte de mii de persoane. Veniţi din toată ţara, dar şi din străinătate, festivalierii au fredonat melodiile artiştilor preferaţi. Les Elephantes Bizarres au deschis cel de-al doilea weekend de distracţie din pădurea de la Dobrovăţ.

Pe o suprafaţă de zece hectare, înconjurate de 16. 000 de hectare de pădure, Afterhills a oferit experienţe de neuitat pentru fiecare persoană care a vrut să petreacă un weekend în aer liber, cu muzică bună.

Clujenii de la Luna Amară au reamintit de 10 august 2018 şi le-au transmis celor prezenţi că şi ei vor autostradă.

Cea mai aplaudată trupă a fost Subcarpaţi, care a ţinut publicul în priză mai bine de 40 de minute, într-un spectacol de folclor, hip-hop şi jocuri de lumini.

Iar Morcheeba, capul de afiş de vineri seară i-a ţinut cu sufletul la gură pe ieşeni până la sfârşitul concertului, când a cântat cea mai cunoscută piesă a ei „Rome wasn’t built in a day”.

Iar cei care nu au vrut să se distreze la scena cea mare au avut de ales între silent stage, unde toată lumea ascultă muzică la căşti, sau celelalte trei amplasamente cu diverse stiluri de muzică.

În acest sfârşit de săptămână, la Iaşi vor mai concerta Lucia, Jurjak, Grasu XXL, Télépopmusik, The Putreds (Macanache & Live Band), Şuie Paparude, Paraziţii, Kosheen Live şi GusGus.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here