Anul acesta, noile iPhone-uri vor fi anunţate în mod oficial pe 10 septembrie. Apple a anunţat data de lansare pentru iPhone 11.


Imaginea articolului iPhone 11: Apple a anunţat data de lansare. Când ajunge în România | VIDEO

iPhone 11: Apple a anunţat data de lansare. Când ajunge în România

Apple a trimis în mod oficial invitaţiile pentru evenimentul de prezentare dedicat noii generaţii de smartphone-uri iPhone 11. Data era deja cunoscută în mod neoficial, putând fi intuită chiar şi fără informaţii pe cale oficială sau neoficială, întrucât compania obişnuieşte să ţină acest eveniment în fiecare an în marţea din a doua săptămână din luna septembrie. 

Locul unde are loc evenimentul a devenit de asemenea o tradiţie în ultimii câţiva ani. Acesta este amfiteatrul Steve Jobs din cadrul noului sediu Apple din Coupertino, pe care compania pare să îl folosească ori de câte ori prezintă noi iPhone-uri sau au ceva nou şi special de arătat public. Evenimentul are loc, ca de obicei, la ora 10:00 locală, adică ora 20:00 a României. În ciuda faptului că grafica de pe invitaţiile Apple oferă şi un mic indiciu despre anunţ, de data aceasta, totul este foarte „interpretabil”.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN GO4IT.RO

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here