SelecÅ£ionerul Cosmin Contra şi-a lăudat jucătorii, chiar dacă România a pierdut cu Spania, spunând că reprezentativa „tricoloră” nu s-a făcut de ruşine şi a fost aproape de un rezultat de egalitate, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV Dumitru Coarnă dezvăluie mutarea pe care o pregătește Guvernul: ‘Vrea să subordoneze total Poliția’/Legea pe care vrea s-o schimbe șeful MAI

„E clar că am avut prea mult respect în prima repriză faţă de jucătorii spanioli, i-am lăsat să fie comozi pe teren, am încercat pressing avansat haotic, am creat spaÅ£ii şi lor le plac spaÅ£iile, am avut 3-4 contraatacuri în prima repriză şi am luat cea mai proastă decizie în fiecare situaÅ£ie. Am rămas în joc şi datorită lui Ciprian, după care am făcut o repriză a doua mult mai bună din toate punctele de vedere. Jucătorii care au intrat, Ianis şi Andone, dar mai ales Andone, au adus plusul acela de energie de care aveam nevoie şi după golul marcat, am avut 20 de minute foarte bune, în care ne-am dorit această egalare, nu a venit, dar trebuie să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus, nu este uşor să joci împotriva acestei echipe. Acum, să ne recuperăm şi duminică să câştigăm cu Malta, după care probabil ne vom juca calificarea la europene cu Suedia, acasă.

Citește și: Noi declarații făcute de Traian Băsescu! ‘Trebuie să mă apăr’

Din păcate, apelul pe care l-am făcut la televizor şi cel al jucătorilor, să venim, să fim civilizaÅ£i la stadion şi să încurajăm echipa, cu toate că au încurajat echipa, dar torÅ£ele şi petardele… Asta e, din păcate riscăm să jucăm un meci fără spectatori şi e păcat că această atitudine a băieÅ£ilor, deşi uneori avem prea mult respect faţă de adversar… Am spus că singura mea teamă este să nu intrăm speriaÅ£i pe teren, să nu ne fie frică de adversar şi din păcate asta s-a întâmplat în prima repriză. Până la urmă, eu cred că nu ne-am făcut de ruşine în seara aceasta şi am fost foarte aproape de un egal care ar fi fost extraordinar pentur noi. În prima repriză, Tătăruşanu a fost jucătorul nostru numărul 1 şi ne-a Å£inut în joc, dar trebuie să felicit toÅ£i jucătorii pentru efortul pe care l-au făcut, au alergat foarte mult. Mergem înainte şi cel mai important meci important devine cel cu Malta şi sperăm să nu facem vreo surpriză neplăcută”, a declarat Contra, la Pro TV.

Citește și: Noi declarații făcute Răzvan Cuc! ‘S-au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic’

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here