Radu Banciu a vorbit, în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, despre faptul că Liviu Dragnea și copiii săi au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite.

”Alexandra Dragnea a fost dată afară din SUA pe principiul că tatăl ei este corupt și că, din acest motiv, familia nu mai are nicio trecere pe teritoriul american. Evident, este o excelentă veste. Iată că se poate face și fără să se respecte la literă regulile și regulamentele sau prezumția de nevinovăție”, a comentat Banciu.

După ce l-a trădat pe Tăriceanu pentru a obÅ£ine şefia Senatului, Meleşcanu e ‘modest’: ‘La experiența mea, funcțiile nu prezită pentru mine nicio atracție’

”Teoretic, Alexandra Dragnea n-avea nicio bubă. Ea stătea pe teritoriul SUA. Ea plătește pentru activitatea tatălui său, n-a făcut nimic ilegal în SUA sau, cel puțin, ceva care să te expulzeze în acest mod. Decizia americanilor este una remarcabilă. Așa ar trebui să facă toate statele cu toți oamenii politici corupți, adică, în speță, cu toată clasa politică din România”, a mai spus Radu Banciu.

dragnea_61.html”>Liviu Dragnea împreună cu cei doi copii ai săi, Alexandra și Valentin, au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de corupție semnificative în care a fost implicat, a anunțat purtătorul de cuvânt al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo, potrivit state.gov.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here