Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker i-a mulțumit fostului comisar european Corina Crețu pentru ”contribuția sa exemplară” la proiectul european și pentru ”rolul indispensabil” la succesul Comisiei, printr-o scrisoarea adresată acesteia.

Citește și:  Avertizări meteo de ULTIMĂ ORĂ – Cod galben de ploi în mai multe județe/ Cod portocaliu de vânt puternic în mai multe zone

”Din partea Comisiei Europene, vă mulțumesc cu căldură pentru munca și activitatea dedicate instituției și cetățenilor Uniunii Europene. Leadership-ul politic excepțional și contribuția exemplară ale dumneavoastră față de proiectul european au fost recunoscute de toți și sunt foarte recunoscător că ați fost parte a echipei mele din 1 noiembrie 2014. Rolul dumneavoastră în această Comisie a fost indispensabil și ați contribuit foarte mult la succesul ei. Vă doresc toate cele bune în noile responsabilități ca membru al Parlamentului European. Aștept să continuăm să lucrăm împreună și am încredere că noua Comisie va putea conta pe leadership-ul dumneavoastră”, a scris Juncker, informează Calea Europeană.ro.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here