Naţionala României nu a convins în dubla cu Spania (1-2) şi Malta (1-0), iar acest aspect a fost evidenţiat şi de jurnaliştii spanioli de la AS, anunță MEDIAFAX.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Naţionala lui Cosmin Contra a dezamăgit crunt în partida de duminică seara, care a fost câştigată foarte greu împotriva Maltei, datorită golului marcat de George Puşcaş. La finalul partidei cu Malta, tricolorii au fost criticaţi, iar jocul neconvingător a fost evidenţiat şi de AS, una dintre cele mai importante publicaţii de sport din Spania. Ibericii au folosit cuvinte precum: suferinţă, meci blând sau victorie tristă. Singurul apreciat a fost George Puşcaş, care a ieşit în faţă încă din timpul înfrângerii cu Spania, scor 1-2, pe Arena Naţională:

„Golul tânărului atacant George Puşcaş, în startul reprizei secunde, i-a adus victoria unei naÅ£ionale a României care a suferit pentru a învinge modesta Malta (1-0). Jocul a fost unul bând. Abia au fost câteva ocazii de a înscrie, iar Malta a avut una singură. În schimb, Malta, fiind discretă de obiecei, măcar a depăşit aşteptările. Cu trei fundaşi centrali şi doi apărători în benzi a fost complicat pentru echipa României, din partea căreia aşteptările erau mai mari.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Malta a rezistat doar 47 de minute. A cedat în startul reprizei secunde, după o lovitură de cap puternică a lui Puşcaş, în urma unui corner executat de Hagi. Puşcaş este fără îndoială un jucător interesant. A demonstrat-o la 23 de ani la Campionatul European U21, unde a confirmat forma bună demonstrată şi în acest meci. România a obÅ£inut o victorie tristă, dar care îi permite să-şi păstreze speranÅ£ele pentru primele două locuri ale grupei”, a scris sursa citată.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here