Cu siguranta ca ai auzit de un trandafir criogenat. Dar oare stii ce este? Ei bine, un trandafir criogenat sau cum mai este numit un trandafir conservat este de fapt un trandafr natural care in timp, dupa ce in prealabil s-a uscat a fost stabilizat si mentinut in forma sa originala pentru o perioada lunga de timp. Asadar, daca esti in cautarea unui cadou care sa ii aminteasca persoanei careia il daruiesti, atunci tradafirul criogenat este fara doar si poate alegerea potrivita.

Trandafiri criogenati

Trandafirii criogenati pot fi gasiti si sub denumirea de trandafiri eternitari, intrucat acestia pot fi pastrati timp de 25 de ani, perioada in care se mentin la forma initiala. Important este ca acestia sa fie ingrijiti cu mare atentie si respectand anumite reguli. Astfel incat trebuie sa ii tii departe apa si de asemenea sa te asiguri ca nu sunt expusi direct la soare. Trandafirii sunt cu siguranta alegerea multor doamne si domnisoare, intrucat induc ideea de romantism, de iubire si dragoste eterna. Si ce poate fi mai bun decat un trandafir criogenat, intrucat sunt flori impresionante care simbolizeaza iubirea pura.

In ceea ce priveste pretul florilor criogenate, mai cu seama a trandafirilor, diferentele intre un trandafir normal si unul criogenat nu sunt foarte mari. Important este ca acestia sa fie procurati de la florarii de specialitate, care sa ofere garantia unor produse de calitate.

O astfel de florarie este floraria online OkFlora, care comercializeaza diferite tipuri de flori printre care si flori criogenate. Floraria a luat nastere din dorinta de a aduce un plus de bucurie si de fericire in inima si pe chipul tau. Mai mult decat atat OkFlora iti ofera trandafiri criogenati la preturi absolut imbatabile, astfel incat sa te bucuri de design-ul si calitatea acestora in orice moment al zilei. De asemenea, OkFlora comercializeaza trandafiri criogenati fie in cutie, fie intr-o cupola din sticla.

De ce ai nevoie de o florarie specializata?

Pentru ca tipul si aranjamentul florilor este un criteriu foarte important, de asemenea, florariile la care apelezi trebuie sa fie profesionale, astfel incat sa se adpteze perfect cerintelor pe care le ai si mai mult decat atat tipului de eveniment si tematicii. De exemplu, daca petrecere va avea loc la munte intr-un cadru mai putin modern si care mizeaza mai mult pe partea traditionala, atunci este putin probabil ca un cos de flori de primavara sa se incadreze designului. De aceea este necsar ca in prealabil sa optezi pentru acele florarii care dispun in primul rand de consultanta, iar impreuna sa reusesti sa iei deciziile corecte. Nu doar tematica este importanta, ci si atmosfera, florile trebuie sa dea tonul si startul atmosferei, pentru ca in general ele aduc un plus de culoare, de bucurie si de fericire, intrucat reprezinta simplitatea si eleganta.

Serviciile OkFlora

Floraria online OkFlora, iti ofera servicii care constau in:

  • Crearea buchetelor și aranjamentelor florale pentru orice ocazii;
  • Amenajarea cu flori și compoziții florale a locurilor protocolare;
  • Pregatirea buchetului miresei și a intregii game de produse specifice unei nunți;
  • Crearea buchetelor si a compozitiilor pentru evenimente corporate;
  • Amenajarea coroanelor si a buchetelor pentru funerarii.

Articolul Trandafiri criogenati de la OkFlora apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here