​Un australian în vizită în Anglia spune că a apărut „o gaură imensă” în finanțele sale după ce a fost taxat din greșeală cu 68.478 de dolari pentru o singură bere în timpul unei ieșiri la un bar din Manchester. Într-o seară de duminică, Pater Lalor a comandat o Deuchars IPA la barul hotelului Malmaison, care ar fi trebuit să-l coste în jur de 6,75 dolari, dar lucrurile au luat-o razna în cel mai rău mod.

Lalor, reporter de crichet pentru The Australian aflat în oraș pentru a relata de la competiția The Ashes, a rămas fără grai când a aflat cât a fost nota de plată. „Vedeți berea aceasta? Este cea mai scumpă din istorie”, a comentat el imaginea postată pe Twitter pe 5 septembrie a băuturii – plătită cu 99.983 de dolari australieni – și care a devenit virală cu 7.800 de likes și 2.100 de shares. Autorul a menționat că „ nu avea ochelarii pentru citit” când barmanul-șef i-a prezentat nota de plată pentru IPA și nici nu i-a dat de gândit când personalul „a avut unele probleme” pentru a înregistra tranzacția.

Un „al șaselea simț” l-a avertizat că „ceva nu era în regulă”. Ulterior a aflat uluit că fusese taxat cu o sumă imensă din greșeală. „De obicei, australienii găsesc Anglia ca fiind cam scumpă, dar asta este cireașa de pe tort”, a spus Lalor: „Este o grămadă de bani. Sunt doar un reporter de crichet, nu câștig bani cu lopata și mai plătesc și dobândă”.

Două zile mai târziu, soția lui Lalor l-a sunat să-i spună că suma uluitoare chiar fusese debitată din cont – plus un comision de 1.711 dolari. Omul a fost revoltat că și Visa, și banca făcuseră operațiunea fără să pună vreo întrebare. Mai târziu, Lalor a anunțat pe Twitter că este în legătură cu hotelul și cu Visa pentru a obține rambursarea – doar că durerea de cap va continua încă nouă zile lucrătoare până se va face procesarea.

„Între timp, există o gaură imensă în finanțele mele”, s-a plâns el. „O lecție de știut: găsește întotdeauna ochelarii când primești o notă de plată”, a avertizat amatorul de baruri. (Fox News)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here