Masajul Tantra este, în esență, o tehnică orientală, considerată astăzi o modalitate unică de relaxare, de cunoaștere și explorare a intimității, a comunicării și a uniunii totale cu energia divinității. Și, deși Tantra este în mod direct asociată cu varii practici sexuale, arta masajului cu același nume este ceva ce depășește domeniul sexualității. Această artă urmărește atingerea echilibrului total: corp, minte și spirit.

Cum se poate defini masajul Tantra?
La o primă vedere, acest gen de masaj erotic este misterios, enigmatic. O astfel de tehnică de masaj este mai degrabă o stare de spirit care duce la cunoașterea de sine. Textual, cuvântul Tantra se traduce prin „legătură” și provine din limba sanscrită, din India antică. O legătură spirituală prin care ne putem cunoaște mai bine și putem relaționa cu ceilalți. Masajul se bazează în mare măsură pe ideea de atingere; prin atingere se poate realiza un bun transfer de energie, ca o emoție, o stare de incitare, o stare pe care o simți din cap până în picioare.

Masajul Tantra, atingerea echilibrului total
Masajul Tantra practicat cu măiestrie este, probabil, cel mai plăcut mod de a regăsi echilibrul din toate punctele de vedere: spiritual, fizic și sexual. Acest masaj cuprinde corpul în întregime, dar accentul se pune pe zonele intime. Din acest motiv, această formă de masaj contribuie la explorarea propriei tale sexualități.

Folosirea unui ulei de masaj special
Cu ajutorul unui ulei cald, mâinile experte ale maseuzei vor aluneca ușor peste tot corpul tău gol. Cele mai potrivite uleiuri de masaj sunt cele de lavandă, ylang-ylang, măsline, nucă de cocos etc. În timpul masajului nu se fac mișcări bruște. Mișcările și intensitatea variază, ele pot fi senzuale și complexe. Nu este un masaj făcut în grabă, ci dimpotrivă este lent și amplifică starea de bucurie. Există un contact permanent al mâinilor maseuzei cu pielea ta.

Odată ce energiile latente în corp sunt trezite și concentrate în zonele erogene, experiența masajului este una a împlinirii, a eliberării totale. Energia sexuală este condusă în tot corpul. Masajul Tantra este o artă subtilă care trezește în profunzime ființa. Nu tehnica este cea care contează. Este vorba mai întâi despre dragoste. Nu este vorba de ego, ci de calea abandonului total, dizolvarea ego-ului în univers, în divinitate. Este o adevărată călătorie spre inimă.

La un salon de masaj profesionist din Bucuresti, specializat în arta masajului Tantra, vei găsi o atmosferă relaxantă. Pentru ca mintea și corpul să se relaxeze și să devină una, salonul de masaj trebuie să aibă un decor proiectat fără elemente care ar putea perturba. Bineînțeles, muzica ambientală în surdină, lumânările parfumate și lumina difuză sunt doar câteva dintre beneficiile acestui întreg proces.

Masajul Tantra permite trăirea unei stări dincolo de timp, atemporale
Timpul s-a terminat, timpul se oprește. Există doar momentul prezent, aici și acum. Iar când acționezi instantaneu din conștiința ta, prezența ta, inima ta, o inteligență subtilă se dezvăluie, apoi mișcarea se desfășoară, începe să curgă într-un mod fluid și corpul tău devine o extensie a inimii tale și dansează liber, masajul Tantra devine meditație.

Articolul Masajul Tantra, Arta Orientului Misterios si Enigmatic apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here