Mugur Isărescu ne explică ce se întâmpla dacă se ducea în spațiul ,,din spatele curvei”. Incurca preturile cu dobanda, inventează cuvinte gen ,,spațiele” în loc de ,,spațiul din spatele”. Realizează în interiorul lui că a făcut politică monetară pe dos și este chiar tentat să recunoască repetarea greșelillor din 2007-2012, dar își înfrânează secunda de sinceritate și bagă ceva cu Turcia…

Mugur Isărescu ne explică ce se întâmpla dacă se ducea în spațiul ,,din spatele curvei''. Incurca preturile cu dobanda, inventează cuvinte gen ,,spațiele'' în loc de ,,spațiul din spatele''. Realizează în interiorul lui că a făcut poltică monetară pe dos și este chiar tentat să recunoască repetarea greșelillor din 2007-2012, dar își înfrânează secunda de sinceritate și bagă ceva cu Turcia… Unde sunt vremurile în care Mugur Isărescu spunea despre el însuși: ,,sursa a răspuns amabil, dar neprecis''?

Publicată de Radu Teodor Soviani pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Unde sunt vremurile în care Mugur Isărescu spunea despre el însuși: ,,sursa a răspuns amabil, dar neprecis”?, se intreaba retoric analistul Radu Teodor Soviani pe pagina sa de socializare. (Irinel I.).

 

 

Articolul Mugur Isărescu incurca preturile cu dobanda, inventează cuvinte gen ,,spațiele” în loc de ,,spațiul din spatele”… apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here