Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a criticat decizia Comisiei juridice din Senat privind respingerea ridicării imunităţii senatorului social-democrat Florian Bodog.

„PSD recidivează! Parlamentul nu este instanţă de judecată! Când un om politic aflat într-o funcÅ£ie este chemat în justiÅ£ie, el răspunde ca orice alt cetăţean. Indiferent cine este liderul PSD, crezul politic este unul singur: că legea nu este lege pentru toÅ£i. Astăzi avem un nou exemplu: Florin Bodog, parlamentar protejat de justiÅ£ie prin votul colegilor din comisia juridică a Senatului. Ieri au fost mulÅ£i alÅ£ii pe care colegii de partid i-au ascuns de justiÅ£ie. Este şi cazul Rovanei Plumb, propusă acum pentru funcÅ£ia de comisar european! Sunt probabil ultimele săptămâni ale Guvernului Dăncilă şi ale puterii PSD. Singurele preocupări ale acestui partid sunt cum să fenteze legea să rămână încă un pic la guvernare şi cum să îşi salveze din oamenii vulnerabili în faÅ£a justiÅ£iei”, a scris Turcan, marÅ£i, pe Facebook.

Comisia juridică din Senat a votat, marţi, în majoritate, împotriva ridicării imunităţii parlamentare a senatorului social-democrat Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii. Au fost cinci voturi împotrivă, două pentru ridicarea imunităţii şi două abţineri.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here