Preluare Incisiv National:

          Ce, v-ați spăriet, oameni buni, de articolele din această serie cu “La piovra” din Năvodari publicate în Ziarul “Incisiv” (de Prahova și Național) ??!!

Mai facem și noi “glumițe” nevinovate, vă mai punem pe reacție „prietenii” să vadem cum reacționează, ce zic și, mai ales, ce fac. Voi să nu credeți tot ce va spunem noi uneori; că, de exemplu, am făcut niște vizite de „lucru” la DNA – Structura Centrală și la DIICOT. Cine dracu’ să ne primească acolo, pe noi, niște amarasteni de provincie?!

Ne-am plimbat și noi prin Cișmigiu.

Ce, vă închipuiți că „Incisiv Național” are atâtea resurse informative și logistică pentru a pregăti o „surpriză” de proporțîi mafiei imobiliare din județul Constanța, cu precădere a celei din Năvodari ?… Am scris și noi, așa, la oha, să ne crească ratingul. La posibilitățile noastre modeste (uneori, nici capu’ nu prea ducându-ne la chestii inteligente, de finețe și eficiente!), cum va puteți închipui că avem noi atâta imaginație să comparăm ce va urma, cu jocurile de biliard și domino?

Deși am constatat la fața locului că, pe cei implicați în mafia imobiliară din Năvodari, îi doare „în moțul de la bască” (și bine fac!), noi tot promitem o frumusețe de final al unei investigații jurnalistice pentru a mai capta bunăvoința cititorilor, să mai tragă și ei cu ochiul și prin articolele noastre.

Apoi, acolo, la Năvodari, am înțeles că edilii au protecția unor procurori și judecători sus-puși de pe la Constanța, așa că, Doamne ferește să li se întâmple ceva!

Mai mult, băgându-i pe consilierii locali „la înaintare”, că doar ei au votat Hotărârile Consiliului Local, ce pericol să te mai pască?!

Așa că, primarul CHELERU FLORIN, i-a concesionat fratelui lui DAMIAN ADRIAN alte două terenuri pe raza UAT Năvodari, cel de-al doilea primind și el botezul „Nașului” Mafiei.

Ziua de 26.08.2019 a fost cu noroc pentru mulți, un fel de „zi a cadourilor”, H.C.L. nr. 194, 195, 196, art. 2, 199 fiind, se pare, printre cele mai importante.

De altfel, era și normal să fie rodnică, deoarece finanțele edililor (primar, viceprimar, consilieri locali) trebuiau alimentate pentru „schimbul de experiență” de la sfârșitul lunii august în orașul înfrățit Gemlik (Turcia).

Notă: „Deplasarea s-a făcut fără proiect de hotărâre, noi știm că Chelaru face ce vrea el, fără să ne anunțe nimic… Treaba asta cu schimbul de experiență se face așa: ei (turcii – n.r.) vin aici pe banii noștri, noi mergem acolo pe banii lor. Protocolul presupune includerea în delegație a primarului și a unor consilieri. N. M. nu mai este nici primar, nici consilier, iar Chelaru nu ne-a zis nimic de schimbul lui de experiență cu M. în Turcia”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Năvodari, pentru TOMIS NEWS, alți confrați de breaslă oropsiți.

Și, pentru că, probabil, intraseră deja într-un ritm intens cu restaurantele și mesele din Turcia, ca să nu intre în sevraj gastronomic, fix în ziua de duminică 01 septembrie când a revenit din Gemlik, primarul CHELARU FLORIN, soția sa, fiica sa si ginerele deja luau masă la un alt „proaspăt licențiat”, unde tot datorita  posibilitățile noastre „modeste” se aflau si cei din redactia Incisiv National, la oha’ ca doar de unde sa stim noi programul „maharului”…?

 

Iata ca apare in „scena” infractionala si DAMIAN MARIAN, fratele lui DAMIAN ADRIAN (primul tot cu soția, GABRIELA), adică un alt nene care a primit și el doua concesiuni din terenul primăriei „să mănânce și gură lui ceva”.

Din câte am înțeles noi (dar, știți, noi suntem cam tări de cap: pricepem greu și uităm repede), GABRIELA ar fi „produs” bine prin Spania!

Cum nouă ne plac Octopusele care trăiesc în acest mediu infracțional, n-am dori a avea surpriza unei finalizari neașteptate pentru la „Piovra de Năvodari”, din partea „railor” de la DNA și DIICOT….care deja de „rai” ce sunt au pus deja „geana” pe ultimele actiuni ale mafiei…Vom reveni tot la „oha”, ca doar nu or fi nebuni aia de la DNA Structura Centrala si DIICOT sa le strice „moțul de la bască” celor din PIOVRA DIN NĂVODARI…Sau, poate ca…DA?!! (Gabriela Muntean).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here