Amanda Monson, o angajată a bibliotecii LaPorte din statul American Indiana, a publicat pe platforma de micro-blogging Twitter o fotografie care, cel mai probabil, a „întors pe dos” stomacul multor utilizatori, scrie Huffington Post.


Imaginea articolului Un semn de carte neaşteptat: Ce a găsit o bibliotecară, într-o carte recent returnată/ Imaginea a devenit VIRALĂ

Photo Of ‘Taco Bookmark’ From Indiana Library Goes Viral

Monson spune că fotografia bizară arată „o carte adevărată care a fost returnată la biblioteca din Indiana, în urmă cu câţiva ani”. Cartea conţinea un taco întreg, o specialitate mexicană foarte populară în SUA. 

Un utilizator de pe Twitter a identificat cartea ca fiind „Nonsense Songs and Stories/ Cântece şi poveşti fără sens”, ilustrată de Edward Lear, potrivit Inside Edition. Monson a declarat pentru reporterii Inside Edition că „opera” a fost donată bibliotecii, dar nu a fost expusă pe rafturi.

„Angajaţii au fotografiat cartea, iar apoi au aruncat-o”, a adăugat Monson, arată Huffington Post

Aceasta nu este primul astfel de incident pe care Monson l-a văzut, de când a început să lucreze ca bibliotecar în urmă cu şapte ani.

Alte semne de carte bizare includ fluturaşi de salarii, carduri de credit, bancnote de 50 sau 100 de dolari, dar şi absorbante.

„Puteţi întreba orice bibliotecar şi mai mult ca sigur veţi auzi poveşti despre lucruri ciudate lăsate în cărţile returnate”, a mai spus Monson.

După cum era de aşteptat, fotografia a devenit virală pe reţelele de socializare, la scurt timp după publicare.

Mai mulţi utilizatori au considerat fotografia ca pe o provocare şi au încercat să găsească „semne de carte” mai ciudate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here