Oliver Bierhoff, directorul Federaţiei germane de fotbal (DFB), a respins joi criticile ce i-au fost aduse de preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, privind lipsa de susţinere pentru portarul naţionalei, Manuel Neuer, scrie dpa potrivit Agerpres.

”AcuzaÅ£iile m-au surprins şi chiar nu le înÅ£eleg”, a afirmat Bierhoff. De asemenea, el a menÅ£ionat că nu vede niciun motiv pentru ca selecÅ£ionerul Joachim Loew să fie implicat în discuÅ£iile publice dintre Manuel Neuer şi rezerva sa de la naÅ£ională, portarul echipei FC Barcelona, Marc-Andre ter Stegen.

”Nu cred că trebuie să repet că performanÅ£ele lui Manuel vorbesc pentru el. În acelaşi timp, selecÅ£ionerul Loew a observat şi forma excelentă în care se află Marc-Andre ter Stegen şi care trebuie să aibă şansa sa”, a declarat Bierhoff.

Ter Stegen a acuzat faptul că nu i se oferă minute de joc la naţională, el nefiind între buturi nici în meciul cu Olanda şi nici în cel cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2020.

Preşedintele lui Bayern, Uli Hoeness, a susÅ£inut că Neuer rămâne cel mai bun portar al Germaniei şi a catalogat drept ”teatrale” afirmaÅ£iile lui Ter Stegen, criticând şi conducerea DFB după ce Loew a renunÅ£at la serviciile tripletei bavarezilor Mats Hummels, Jerome Boateng, Thomas Mueller.

Ter Stegen (27 ani) are doar 22 de apariţii în poarta primei reprezentative a Germaniei faţă de cele 90 de până acum ale lui Neuer (33 ani).

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here