Tehnicianul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, duminică seară, că şi-ar fi dorit să ofere o victorie fanilor la revenirea pe Arena Naţională, dar CFR Cluj are un joc puternic, cu jucători care luptă pentru fiecare minge, potrivit news.ro.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

„Este un punct câştigat, atmosfera a fost minunată, mi-ar fi plăcut să ofer o victorie fanilor, dar nu s-a putut. CFR are un joc puternic de angajament, jucători care luptă pentru fiecare minge. Ne bucurăm că am reuşit să strângem puncte în ultimele meciuri, meritul este al jucătorilor. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci. Avem un lot numeros, evaluăm toÅ£i jucătorii, în iarnă vom lua decizii”, a spus Vintilă la Digisport.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Vintilă a spus că Mihai Pintilii urmează să fie supus un RMN, iar despre Harlem Gnohere a afirmat că este un jucător bun, cu calitate, „este pe drumul cel bun, mai ales că a mai slăbit un pic”.

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here