Anchetatorii au refăcut traseul cetăţeanului olandez suspectat că a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, potrivit observator.tv.

Olandezul a aterizat, miercuri, 18 septembrie, pe Aeroportul Otopeni.

De aici, bărbatul a mers în Bucureşti, mai precis în sectorul 2, unde a închiriat un apartament în regim hotelier, unde a stat o zi.

Vineri, 20 septembrie, suspectul a plecat la Gura Şuţii cu o maşina pe care o închiriase, un Volkswagen Tiguan, unde a ajuns la ora 17.16, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

O altă cameră de supraveghere l-a depistat pe olandez la ora 18.00, tot în Gura Şuţii. Atunci, bărbatul a plecat din localitate.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că maşina se află în custodia poliţiei şi că au fost găsite deja probe în interiorul vehiculului.

De asemenea, în apartamentul închiriat de bărbat s-au găsit probe potrivit cătora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa.

Olandezul a plecat din România sâmbătă, 21 septembrie. Bărbatul a fost filmat pe camerele de supraveghere îmbarcându-se în cursa Bucureşti-Amsterdam.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Adriana Feraru a fost răpită la doar 350 de metri de casă

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii a dispărut vineri, după ce a plecat de la şcoală, fiind găsită fără viaţă duminică, pe marginea unui drum agricol de lângă comuna în care locuia.

O cameră de supraveghere a filmat-o vineri, după ce a ieşit de la şcoală.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here