Decoraţiuni interioare

Noile tehnici de imprimare digitală fac posibilă și accesibilă personalizarea interioarelor și a spațiilor în funcție de gusturile și nevoile în schimbare ale clientului cu ajutorul unui print digital indoor. Acesta deschide noi căi atât pentru piețele de consum, cât și pentru cele contractuale. Personalizarea joacă un rol mai important în acest sens ca niciodată.

Diferite tipuri de substraturi pot fi tipărite digital și utilizate în aplicații de decoraţiuni interioare, cum ar fi tapet imprimabil, grafică pentru ferestre și multe altele.

Tipărirea digitală devine din ce în ce mai accesibilă și mai solicitată. Acest lucru duce la o creștere a modurilor creative de a crea decorațiuni interioare folosind print digital indoor.

Iată câteva materiale prin care se poate utiliza print digital indoor pentru a decora o casă sau un mediu de afaceri:

Tapet

Tapetul este într-adevăr cea mai evidentă utilizare a imprimării digitale pentru a decora interiorul unei case sau al unui birou. Pentru o lungă perioadă de timp, tapetul a fost de modă veche, dar noile modele moderne au schimbat acest lucru. Drept urmare, acest decor este în tendinţe în ultimii ani.

În prezent, tipografiile pot oferi tapete în aproape orice design, fie pe baza propriilor proiecte, fie în conformitate cu specificațiile unui client. Doriți tapet cu o anumită fotografie, schemă de culori sau poate dintr-o anumită structură sau țesătură? Datorită noii tehnologii de print digital interior, toate acestea sunt complet posibile.

Sticlă

Când menționăm geamurile decorative, majoritatea oamenilor se gândesc la vitralii. Datorită noii tehnologii de print digital indoor, imprimarea se poate face pe tot mai multe materiale, inclusiv pe sticlă. Un avantaj suplimentar al acestei tehnici este că desenele tipărite sunt impermeabile și nu se vor estompa cu timpul. Acest lucru poate fi făcut pentru a transforma complet o baie, o sală de ședințe, un birou, holul hotelului sau un perete.

Plăci ceramice

Pe lângă sticlă, este posibilă și imprimarea directă pe plăci ceramice. Acest lucru oferă oportunități noi, uimitoare de a imprima modele unice cu ajutorul unui print digital indoor pentru bucătării, băi, piscine. Tipărirea la cerere permite distribuirea perfectă a unui design pe mai multe plăci sau chiar pe un întreg perete. Aceasta introduce un nou nivel de potențial de decorare interioară pentru aceste zone.

Lemn

Există utilizarea cea mai evidentă a imprimării digitale dar cu un print digital indoor se pot obţine şi cele mai surprinzătoare imprimări şi anume: lemnul. Pentru cei cărora le place o atmosferă mai rustică, de țară în mediul casnic sau de afaceri, tehnologia digitală de imprimare UV poate fi folosită pentru a imprima direct pe lemn.

Acest lucru se poate face pe obiecte sau panouri mici, dar există și imprimante de format mare care pot fi folosite pentru a imprima direct pe o ușă. Aceasta oferă restaurantelor, cafenelelor sau hotelului opțiuni noi pentru a include elemente de lemn tipărite unice în designul lor interior.

Fără print digital indoor, aceasta ar fi într-adevăr aproape imposibilă și nerespectabilă, datorită forței de muncă manuale necesare. Acum acest element unic de design este la îndemână pentru proiecte de orice dimensiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here