Şase noi puncte fixe de control în ce priveşte valabilitatea rovinietei sunt puse în funcţiune începând de joi, pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi. Acestea sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moraviţa, Jimbolia şi Vama Veche, anunță news.ro.

Potrivit CNAIR, de joi vor fi puse în funcţiune pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România 6 noi puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzătoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancţionării cu amenda contravenţională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările şi completările ulterioare.

CUTREMUR în TVR: Curtea de Conturi a găsit un DEZASTRU total

Punctele de control sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moraviţa, Jimbolia şi Vama Veche.

Astfel, de joi sunt 92 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deţinut de CNAIR.

Şoferii sunt sfătuiţi să verifice înainte de a utiliza reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi valabilitatea rovinietei.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziţia acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secţiunea Verificare Rovinieta) şi www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here