”Omul Păianjen” francez, cum este poreclit Alain Robert, a fost arestat sâmbătă după ce a escaladat un zgârie-nori de 42 de etaje în Frankfurt, arată platforma online Metro.

Imaginea articolului ”Omul Păianjen” francez, arestat în Germania, după ce a escaladat un zgârie-nori de 42 de etaje în doar 20 de minute | FOTO, VIDEO

”Omul Păianjen” francez a fost arestat în Germania după ce a escaladat un zgârie-nori de 42 de etaje

Francezul, în vârstă de 57 de ani, a avut nevoie de numai 20 de minute ca să urce până în vârful clădirii. Ascensiunea a avut loc fără echipamente de siguranţă şi fără acceptul autorităţilor.

Alain Robert a mai escaladat clădiri similare în multe colţuri ale lumii, activitatea sa debutând acum două decenii.

Pe lista realizărilor sale se numără escaladarea celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa din Dubai, şi turnul Eiffel Tower din Paris.

În luna august, Robert a escaladat un zgârie-nori din Hong Kong afişând un banner pe care scria ”Pace”, în condiţiile în care oraşul este marcat de proteste violente pro-democraţie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here