„Maus a uitat ca el si Oana l-au pus pe Bănilă. Ce-mi plac mie politicienii când își asuma responsabilitatea și încearcă sa prosteasca oamenii cățărându-se sinistru pe tragedii. Maus e primul”, precizeaza Sorina Ruxandra Matei pe pagina sa de socializare.

“Îi cer șefului DIICOT, Felix Bănilă, să își înainteze imediat demisia. Este revoltător modul în care, în ultima săptămână, s-a acționat în ceea ce privește ancheta de la Caracal și cumplitul caz din Dâmbovița. Am văzut reacții întârziate, gesturi publice de-a dreptul scandaloase care denotă lipsa de preocupare pentru victime și familiile lor. Funcționarea instituțiilor nu trebuie să mai fie afectată de lipsa de competență a celor care le conduc în prezent. Am ajuns în această situație pentru că pesediștii au înlocuit profesioniștii cu incompetenți și tot felul de neaveniți în poziții de decizie”. (Sava N.).

 

 

 

Articolul “Ce-mi plac mie politicienii când își asuma responsabilitatea și încearcă sa prosteasca oamenii cățărându-se sinistru pe tragedii” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here