Acest centru are amenajate 6 camere de retinere cu o capacitate de 36 de locuri, respectiv cate 6 persoane in camera. Capacitatea acestui “CENTRU” era si este de multe ori depasita si persoanele aflate in “custodie”  erau si sunt  transferate ia CRAP Dambovila, CRAP BUZAU si chiar in arestul IGPR.

In aceste camere erau “pastrate” persoanele ce trebuiau “monitorizate” ilegal de catre “servicii” si/sau de DNA ST Ploiesti.

Astfel, toate cele 6 camere erau monitorizate si video in sensul ca in biroul sefului de “tura” era amplasat un monitor prin internediul caruia se putea monitoriza activitatea din cele 6 camere,  iar din punct de vedere audio erau dotate cu aparatura de inregistrare audio camerele 1 si 2, in mod cu totul ilegal.

Asteptam un punct de vedere oficial din partea ilustrului “specialist – profesionist”, sef al  Corpului Intern al IPJ Prahova  si din partea conducerii IPJ Prahova privind “legalitatea” monitorizarii audio ale camerelor 1 si 2 din cadrul CRAP Campina, asta doar daca habar au de ce se intampla in ograda lor. Vom reveni cu dezvaluiri halucinante dupa ce vom primi un raspuns oficial. (Cerasela N.).

 

N.R – Inca asteptam raspuns oficial privind “masurile profesionale si/sau “profesioniste” luate in cazul “Caracal-Mizil” si in cazul politistului „procurator” narcoman!

 

Articolul Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Campina (Stat in Stat si anexa a DNA ST Ploiesti) detine camere monitorizate ilegal? IPJ Prahova cunoaste aceste “detalii”? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here