Seful Centrului, comisar de politie Enache Daniela, stat in stat? Se intreaba si fosti sefi ai IPJ Prahova dar si actuali sefi cu functie de conducere din cadrul acestei institutii….Bani sustrasi din CRAP Campina, anchete nefinalizate si un haos total.

Ce nu stie ditamai seful de Corpului de Control Intern din cadrul IPJ Prahova? Faptul ca, Teodorescu Valentin din cadrul PJ Campina a dat solulia de renuntare la urmarire in controalele sale datorita relatiilor de prietenie dintre procuror si Negulescu Mircea, procurorul din PJ Campina fiind fost ofiter SRI. Cat traim mai invatam si de la Presa? Daca ne citea si isi lua notite stia de la vremea controlului!

CRAP Campina este pe lista centrelor de retinere si arestare preventiva la nivel nalional care nu indeplinesc toate conditiile de detentie solicitate de legislatia europeana, fapt cunoscut de toti “maharii” din MAI si din IPJ Prahova.

Mai grav, in CRAP Campina au fost introdusi lucratori din cadrul IPJ Prahova (retinuti sau arestati) despre care atat conducerea IPJ cat si personal seful  structurii de Control Intern habar NU AVEAU! Marturie stau zecile de declaratii ale acestora (sefi din cadrul IPJ Prahova si/sau ofiteri cu functii de raspundere in aceasta institutie) in fata organelor de urmarire penala, declaratii date recent.

In concluzie, sa mai avem sperante in controalele derulate de Corpul Intern al IPJ Prahova cand ei habar NU au de ce se intampla in ograda propie? Poate ne raspund oficial cei de la IPJ Prahova daca Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Campina a fost anexa a DNA ST Ploiesti sau parte a MAI? Sa vedem daca se contrazic cu declaratiile date la organele de cercetare penala, ca ar fi in  stare. (Cerasela N.).

N.R – Cum de Enache Daniela mai este in cadrul MAI? Poate ne raspunde profesionistul desavarsit Lupu Sorin Gheorge…?! Sau, mai „nascceste” ceva „planuri de masuri” de verificare a ziarului nostru…Nu?….

N.R – Vom reveni cu dezvaluiri incredibile in cazul ‘Caracl – Mizil”…Dumitrache Gheorghe, fost mahar in SRI, fiul acestuia, sef inca la DGIPI si…Parepa. Legaturile acestora cu cei „in viata” adica cu cei in functia de conducere si de ce au fost deranjati de dezvaluirile noastre. Sa inceapa „balul”!  De data asta nu vom mai ocoli persoanele metionate in documente oficiale ale organelor statului. Interesant cum cei de la DIPI Prahova au efectuat o „combinatie” pentru ca cei de la Rutiera sa ii faca sa se legitimeze pe infractorii imbractai in haine de stat. Nu pierdeti dezvaluirile noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here