Viorica Dăncilă a declarat, joi noapte, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că strigătul familiilor celor două fete ucise de Gheorghe Dincă este unul ”cutremurător, unul de speranță” că fetele ar putea fi în viață.

Premierul a abordat și subiectul conflictului stradal din fața Palatului Parlamentului, în urma căruia un om a murit, iar altul a fost grav rănit. Conform lui Dăncilă, poliția nu a putut începe un control intern din cauza lipsei unui ministru, blocaj cauzat de președintele Klaus Iohannis, care a refuzat numirea unui titular la Interne.

”Pentru mine, acest strigăt este cutremurător. Este un strigăt de speranță. Această tragedie a zguduit întreaga țară. Autoritățile au greșit enorm față de cele două familii. Vă spun asta ca mamă. Ca premier, am destituit, am luat măsuri legislative, dar nu e de ajuns.

Zilele trecute a fost o bătaie în fața Parlamentului. Imediat am chemat la mine factorii de răspundere și mi-au spus că nu se poate face un control pentru că nu avem ministru.

Dacă eu făceam acest lucru și ceream demisia șefului DIICOT, era linșaj. Este un dublu standard. Eu nu îl cunosc pe șeful DIICOT.  ”, a declarat Viorica Dăncilă.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here