Chiar dacă încă nu suntem în febra sărbătorilor de iarnă, unele persoane preferă să înceapă cumpărăturile din timp. Astfel lista cadourilor de sărbători pentru el și pentru ea începe să prindă contur.

Cadouri potrivite pentru ea

Pe lângă clasica rochie neagră care merge la orice, femeile optează în perioada sărbătorilor și pentru rochii roșii. Asltfel o rochie roșie potrivită pentru Crăciun sau Revelion ar putea să fie opțiunea perfectă în cazul în care se cunoaște foarte bine stilul și mărimea persoanei care o va primi cadou.

Un parfum special sau poate un set de ingrijire sunt deja variante prea comune, dar când lipsa de inspirație își spune cuvântul, se poate opta și pentru acestea. În schimb, un voucher care poate fi folosit într-un magazin de profil este ceva mai potrivit.

O zi la SPA sau un masaj de relaxare în plină iarnă merge de minune după un an greu. Există centre SPA sau saloane de masaj care oferă astfel de pachete cadou de care multe femei se bucură. Un plic simpatic și poate o cutie de ciocolată pot acompania cu succes o astfel de atenție.

Nici bijuteriile nu pot fi neglijate când vorbim de cadouri. Un set format din cercei și colier sau poate o brățară deosebită sunt alegeri ideale. Este de preferat să se meargă pe metale prețioase și gablonțuri deoarece unele persoane pot dezvolta alergii, ceea ce ar putea fi neplăcut.

Cadouri potrivite pentru el

În cazul bărbaților, este mult mai simplu. Cele mai populare căutări în preajma sărbătorilor sunt portofele bărbați. Clasice, de calitate și mereu necesare, portofelele din piele sunt ideale daca doriți să faceți un cadou. Bărbații preferă modelele subțiri, fără prea multe compartimente, care încap ușor în buzunar. O altă variantă ar fi un card holder elegant, poate chiar gravat cu inițialele persoanei.

Seturile pentru cunoscătorii de vin sunt idei interesante chiar și pentru persoanele care nu sunt foarte apropiate precum șefii sau colegii de birou. La fel și paharele speciale pentru anumite băuturi sau chiar sticle de băuturi fine.

O eșarfă sau o pereche de mănuși pot fi considerate cadouri apreciate mai ales de către cei care iubesc moda. Există foarte mulți bărbați care apreciază astfel de atenții, mai ales dacă sunt chiar pe stilul lor. Cașmirul sau pielea naturală sunt mereu la modă, deci ar putea fi luate în vedere în cazul în care vă doriți să faceți un astfel de cadou.

Chiar dacă femeile sunt mai pasionate de partea de accesorii și în special genți, odată cu apariția tot mai multor gadgeturi, și bărbații au început să se preocupe de folosirea unui accesoriu de acest gen. Pielea naturală și detaliile vintage sunt preferate de către majoritate, în special din cauza texturii si al protecției pe care o oferă dispozitivelor, așadar nu veți da greș cu o geantă de calitate confecționată manual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here