O acÅ£iune a poliÅ£iei în care sunt implicate zeci de echipaje, fiind făcute mai multe percheziÅ£ii, are loc vineri dimineaţă în zona Petricani – Lacul Tei, din Capitală, pentru capturarea unui bărbat suspectat în cazul crimei produse la sfârşitul săptămânii trecute, în PiaÅ£a ConstituÅ£iei.

Citește și: Curtea Constituțională, motivare care aruncă în aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

”La această oră este în desfăşurare o activitate a Poliţiei Capitalei. Sunt efectuate mai multe percheziţii domiciliare”, a transmis Poliţia Capitalei.

Surse din PoliÅ£ie au afirmat că scopul acÅ£iunii, care are loc în zona Petricani – Lacul Tei, este capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în altercaÅ£ia care a avut loc în PiaÅ£a ConstituÅ£iei.

În data de 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.

În urma conflictului un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri.

„A fost efectuată, pe parcursul nopÅ£ii, cercetarea la faÅ£a locului, care a fost reluată în această dimineaţă şi continuă şi la acest moment. În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze şi obiecte contondente. Pe parcursul nopÅ£ii au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă”, anunÅ£a luni purtătorul de cuvânt al PoliÅ£iei Capitalei, Diana Sarca.

Ea a mai spus că din primele date rezultă că persoanele implicate, pe fondul unui conflict mai vechi, s-ar fi întâlnit în acest spaţiu, iar la un moment dat discuţiile au degenerat. În cauză au fost audiate mai multe persoane, dar anchetatorii nu au anunţat dacă s-au dispus ceva măsuri în dosar.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a anunţat suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, urmând să existe echipe mixte de patrulare, în funcţie de situaţia operativă din teren.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here