Nu mai pot cu ”legalizarea prostituției”. Sub această sintagmă se ascunde de fapt ”legalizarea proxenetismului”, căci prostituția nu este azi infracțiune în România … este contravenție neplătită de nicio prostituată.
Nu era suficientă mizeria morală în care se zbate amărâta asta de țară, fix legalizarea proxenetismului ne mai lipsea… o ”piață infracțională” de miliarde de euro pe seama unor amărâte care nu au avut șansa de a se naște fiice ale unor bogătani.
După ce cazul de la Caracal a condus la adoptarea ordonanței Big Brother, de către Guvernul Veo-SIE, act complet neconstituțional, fix legalizarea proxenetismului ne lipsea în România!
Apoi, legalizarea căsătoriei cu caprele, legalizarea pedofiliei și a necrofiliei, că fiecare face ce îi trece prin cap, sub scutul libertății sexuale.
Să nu îndrăzniți să vă bateți joc de femeile acestei țări!, precizeaza Ingrid Mocanu. (Irinel I.).

Articolul După ce cazul de la Caracal a condus la adoptarea ordonanței Big Brother, act complet neconstituțional, fix legalizarea proxenetismului ne lipsea în România! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here