Chiar daca am primit niste “raspusuri” oficiale” de la IPJ Prahova pe care nu dorim sa le comentam (pe alte spete), suntem nevoiti sa felicitam echipele manageriale ale IPJ Prahova si ale Politiei Municipiului Ploiesti pentru masurile promte luate de acestea.

La data de 30.09.2019, ziarul online de investigatii Incisiv de Prahova  publica articolul “EXPLOZIV/UN NOU CAZ GROTESC DE MUSAMALIZARE/IPJ PRAHOVA SI CELEBRA PROCUROARE Giluela Deaconu, FOSTA PROCUROARE DE LA DNA ST PLOIESTI MUSAMALIZEAZA UN ACCIDENT MORTAL”.

Dezvaluiam faptul ca, la 17 decembrie 2018 s-a produs un accident mortal la Breaza, cu alcolemie 1,50% si faptuitorul  Marina Marcel a fost scapat de mai multe ori de organele de cercetare penala pentru diverse fapte. Am solicitat ca IPJ Prahova si seful Corpului de Control sa intreprinda verificari de urgenta, ceea ce s-a si intamplat.

“Minune”…Doasrul care a stat pe “loc si/sau la sertar” a inceput sa se “miste” chiar de a doua zi dupa aparitia articolului cand a fost chemata la sediul Politiei Breaza –  sora persoanei decedate.

Daca pana in prezent aceasta NU a fost “bagata” in “zeama” de seful acestei institutii, acum lucrurile au stat exact pe invesrs: “numai lapte si miere” fara a se opri din a se da “in stamba” ca un militian arogant.

Astfel, a fost chemat si faptuitorul si dupa atatea luni de “sertar” a fost stabilit un expert, de comun acord. Oare de ce tocmai dupa atatea luni de zile s-a ajuns aici?

Raspunsul il avem din “impusaturile” sefului Politiei Breaza fata de membrul familiei victimei:

“Nu trebuia sa faceti asta (n.r- cu referire la aparitia articolului in ziarul nostru)…Mie nu imi este frica de nimeni si de nimic, nici de ce scriu ziarele. Sunt si suntem acoperiti, a fost perioada de concedii…etc”.

Pe bune? Politia Breaza a fost in concediu aproape 11 luni de zile, de la 17 decembrie 2018 de  cand s-a produs omorul?

Draga domnule sef de Politie Breaza, ziarul Incisiv de Prahova se bucura ca nu va este frica de presa caci suntem intr-un stat de drept dar NU acceptam mitocaniile dumneavoastra si mai ales AROGANTA!

Ne oprim aici sa nu facem “legaturile” periculoase, nu de altceva dar nu vrem sa mai patam imaginea IPJ Prahova pentru elemente ca dumneavostra: legatura dumneavostra de prietenie cu Negulescu Mircea; interventia dumneavoastra pentru un sef de post din Prahova tot in urma unui accident, sef de post care a “carat” fara forme legale material de constructie procurorului la vila sa pe terenul obtinut ilegal in Strejinic; si…procuroarea Giluela Deaconu fosta colega si nu numai cu Negulescu Mircea…Ne oprim aici cu satisfactia ca macar dupa aproape un an de zile ati inceput sa lucrati la acest caz (in alte cazuri similare, in 99% dintre acestea faptuitorul era demult retinut si/sau trimis in judecata)! Vom reveni. (Clara Simion).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here