Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor a declarat că nu are încredere în cineva care ”s-a dovedit că este un turnător”, referindu-se la fostul preşedinte, Traian Băsescu, cel care a spus că UDMR se află între formaţiunile care ”au în sânge trădarea”.

Într-o conferinţă de presă, care a avut loc la Arad, candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, s-a referit la declaraţii ale fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

”Nu am încredere în cineva care a fost preşedintele României timp de zece ani, şi care s-a dovedit că este un turnător. Nu am încredere în Petrov”, a spus Kelemen Hunor, informează news.ro.

Recent, Traian Băsescu a declarat la o emisiune a postului de radio Digi FM că UDMR se află printre partidele ”care au în sânge trădarea”.

Citește și: Victor Ponta spulberă Guvernul: Suntem într-o prăpastie uriașă

”PNL-ul îşi bazează succesul pe o alianţă cu trei partide care au în sânge trădarea: UDMR-ul, partidul lui Tăriceanu şi partidul lui Ponta, deci trei lideri care tot timpul şi-au trădat aliaţii. Mă întreb, dacă va reuşi moţiunea, cum va negocia cu aceşti trei ticăloşi. Câştigătorul, dacă trece moţiunea, este Victor Ponta pentru că va prelua cea mai mare parte a PSD-ului, dacă nu cumva PSD-ul tot la pachet”, a declarat Băsescu.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here