Cei doi bărbaţi care au urcat cu forţa într-o maşină pe stradă o tânără de 26 de ani din Corabia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, ei fiind inculpaţi pentru de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Bărbaţii, tată şi fiu, au fost prezentaţi marţi instanţei, care a admis solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaţilor, informează agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt a anunţat marţi, într-un comunicat, că în ziua precedentă un bărbat în vârstă de 25 de ani şi unul de 49 de ani ar fi urcat cu forţa într-o maşină, pe o stradă din Corabia, o tânără pe care au transportat-o apoi spre Caracal.

Fratele tinerei a sesizat poliţia apelând numărul 112 iar poliţiştii au început imediat verificări şi autoturismul în care femeia a fost urcată cu forţa a fost depistat în Caracal.

Citește și: SENZAȚIONAL! Legăturile președintelui Iohannis cu CARNAGIUL din Ialomița

„La data de 7 octombrie a.c., un bărbat, din oraşul Corabia, judeÅ£ul Olt, a apelat numărul de urgenţă 112 şi a sesizat faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forÅ£a într-un autoturism argintiu, care s-a îndreptat într-o direcÅ£ie necunoscută. De îndată, poliÅ£iştii olteni au declanşat activităţile de căutare, fiind alertate şi judeÅ£ele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către poliÅ£işti pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, poliÅ£iştii au identificat tânăra şi pe celălalt bărbat, cei trei fiind audiaÅ£i la sediul poliÅ£iei. Din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaÅ£i, de 25 de ani, şi, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Citește și: FBI intervine direct în cazul Caracal! Doi agenți l-au ‘luat tare’ pe Gheorghe Dincă

Tânăra se pregătea să plece în Spania, luni dimineaţa, având şi rezervare pentru transport în acest scop, însă pe stradă, în timp ce se îndrepta spre staţia de microbuz, a fost urmărită de cei doi bărbaţi şi apoi urcată cu forţa de către aceştia într-o maşină cu numere de Bulgaria.

Pentru a o urca în maşină, bărbaţii ar fi lovit-o pe tânără şi ar fi continuat să o agreseze şi în autoturism.

Citește și: Bombă în cazul Caracal: Un cunoscut jurnalist va fi audiat de DIICOT

Fratele femeii a alertat poliţia, care a început imediat căutările. Anchetatorii ar fi găsit mai întâi, în zona gării din Caracal, autoturismul cu care a fost transportată femeia, apoi a fost găsit bărbatul de 49 de ani şi la scurt timp cel de 25 de ani şi tânăra pe care o luaseră din Corabia.

În urma agresiunilor suferite, tânăra necesită cinci-şase zile de îngrijiri medicale.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here