Prima Doamnă a SUA Melania Trump a făcut furori pe internet, după ce a ieşit „la sapă“ şi s-a fotografiat, iar apoi a postat imaginea pe Instagram.

Imaginea articolului FOTO | Melania Trump, cu... lopata în mână, dar cu ţinută de dineu. Imaginea a ajuns virală pe internet

FOTO | Melania Trump, cu… lopata în mână, dar cu ţinută de dineu. Imaginea a ajuns virală pe internet

Melania Trump apare cu lopata în mână, scopul fotografiei fiind anunţarea începerii lucrărilor la noul teren de tenis de la Casa Albă.    

Totuşi, Prima Doamnă nu s-a putut abţine, fiind o femeie elegantă, şi ales o ţinută nu tocmai potrivită pentru decor. Soţia lui Donald Trump a purtat un palton bleumarin şi o pereche de pantofi stiletto lăcuiţi.

 

 

 

Totodată, şi lopata pe care a folosit-o atrage atenţia imediat. Este impecabilă, aurie şi fără nicio urmă de pământ sau uzură.

Nu este pentru prima dată când Melania Trump a pozat cu sapa în mână. În urmă cu un an, a fost surprinsă pentru prima oară în această ipostază, atunci optând pentru o fustă galbenă cu flori şi pantofi stiletto.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here