Cântăreţul pop premiat cu Grammy Ed Sheeran şi prinţul Harry al Marii Britanii, ambii roşcaţi şi purtând barbă, s-au asociat pentru o campanie de promovare a sănătăţii mintale, potrivit Reuters.

Imaginea articolului Inedit: Roşcaţii Ed Sheeran şi prinţul Harry s-au asociat pentru o campanie pentru sănătatea mintală

Roşcaţii Ed Sheeran şi prinţul Harry s-au asociat pentru o campanie pentru sănătatea mintală

„Este ca şi cum m-aş uita în oglindă”, spune prinţul în clipul de promovare, publicat joi, pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram.

Clipul îi prezintă pe cei doi stând la o masă şi discutând.

„Pentru mine, acestea sunt un subiect şi o conversaţie despre care nu se vorbeşte suficient. Cred că oamenii din întreaga lume suferă cu adevărat”, spune prinţul.

Sheeran îi spune că a încercat să compună o piesă despre acest subiect, pentru a îl promova mai mult. „Oamenii nu înţeleg ce înseamnă acest lucru pentru noi”, mai spune Sheeran.

Părând uşor confuz, prinţul Harry întreabă: „Ce?”.

„Ştii tu, glumele şi comentariile sarcastice. Simt că este timpul să ne ridicăm şi să spunem, ştii tu, că nu mai suportăm. Suntem roşcaţi şi trebuie să reacţionăm”, spune Sheeran.

Părând uşor jenat, Harry spune „OK, uşor ciudat”, după care explică faptul că el nu vorbea despre discriminarea oamenilor roşcaţi, ci despre Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale.

După ce Sheeran şterge rapid dintr-un document de pe laptopul său cuvintele „Roşcaţi, să ne unim”, cei doi încheie prin a-i îndemna pe oameni să îşi ajute semenii cu probleme de sănătate mintală.

Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, este de mult timp implicat în campanii pentru promovarea sănătăţii mintale. Atât el, cât şi soţia sa, ducesa Meghan de Sussex, se folosesc de reţelele de socializare online pentru a vorbi direct cu publicul despre acest subiect.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here