Actriţa sud-africană premiată cu Oscar Charlize Theron a recunoscut că a suferit trei intervenţii chirurgicale, dar nu a oferit informaţii suplimentare cu privire la cauzele care au adus-o pe masa de operaţii, potrivit contactmusic.net.

Imaginea articolului Actriţa Charlize Theron a dezvăluit că a suferit trei operaţii, după ce s-a rănit în timpul filmărilor: Viaţa mea este puţin copleşitoare

Actriţa Charlize Theron a dezvăluit că a suferit trei operaţii, după ce s-a rănit în timpul filmărilor: Viaţa mea este puţin copleşitoare

Charlize Theron nu a oferit mai multe detalii cu privire la operaţii, dar a dezvăluit, la începutul lunii octombrie, că s-a rănit la un deget în timpul filmărilor pentru pelicula „The Old Guard”: „Filmez pentru o peliculă de acţiune şi mi-am rupt un ligament în timpul unei scene de lupta. Totodată, mi-am distrus şi cotul”.

Actriţa în vârstă de 44 de ani a recunoscut că este dificil să gestioneze cariera şi viaţa personală. Charlize Theron este mama a doi copii, după ce i-a adoptat pe Jackson, în vârstă de 7 ani, şi pe August, de 4 ani.

„Viaţa mea este puţin copleşitoare. Tocmai am trecut prin trei operaţii. Lucrez la două filme… În acest moment, nu avem o bonă şi ştiu că nu aş putea avea această carieră fără sprijin”, a declarat actriţa pentru publicaţia Us Weekly.

Actriţa sud-africană a stârnit controverse, după ce a declarat, în luna aprilie, că îşi creşte băieţelul în vârstă de şapte ani ca pe o fetiţă. Jackosn, pe care l-a adoptat în 2012, i-a spus încă de la vârsta de trei ani că se consideră fată, neidentificându-se cu genul masculin.

„Da, şi eu am crezut că este băieţel. Până când ea s-a uitat la mine, când avea trei ani, şi mi-a spus «Nu sunt băieţel!»”, a povestit actriţa, în aprilie, pentru The Daily Mail.

„Aşa că, iată, am două fetiţe frumoase acum, pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi vreau să văd că reuşesc în viaţă”, a mai spus aceasta, care a explicat că nu ea trebuie să ia o decizie privind identitatea de gen a copiilor ei.

În pofida controverselor generate, Charlize Theron a declarat că familia este o prioritate pentru ea: „Persoanele pe care le consider parte din familie înseamnă foarte mult pentru mine. Am scris în această seară, în timp ce, la propriu, un prieten îmi supraveghea căţeluşii. Mama prepară chiar acum cina pentru copii”, a adăugat actriţa.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) şi „Hancock” (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a mai putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică „Tânăra adultă/ Young Adult” (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă – „Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător” şi „Prometheus”. De asemenea, actriţa a jucat în 2014 în „A Million Ways to Die in the West”, iar, în 2015, în „Dark Places” şi „Mad Max: Fury Road”, care a câştigat şase premii Oscar.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here