Soțul purtătoarei de cuvânt al președintelui Iohannis, care este pilot al companiei Tarom, se declară revoltat de schimbarea din funcție a managerului Daniela Mădălina Mezei, la doar 5 luni de la preluarea ei informează stirileprotv.ro.

Aceasta fusese numită în fruntea TAROM pe 19 iunie 2019, în locul lui Cărăvan Maresi, care preluase interimatul în 3 iunie 2019.

Decizia a provocat reacții dure în rândul angajaților Tarom. Pilotul Emil Dobrovolschi a reacționat pe contul de Facebook, îndemnându-și colegii să ia atitudine.

Citește și: Accident GRAV – Trei copii au fost răniți, după ce mașina în care erau, condusă de o tânără beată, s-a răsturnat

„Noi, piloţii, nu facem politică. Pilotăm avioane şi ducem pasageri la destinație, în siguranța. Am tăcut şi ne-am înghițit amarul când ne-au pus șefi tot felul de mercenari şi oameni fără nicio experienţă, când analfabeți care scriu ,,mi-au” într-un cuvânt au ajuns mari șefi în minister şi ,,aveau grijă de aviaţie”. Am tăcut văzând compania Tarom ajungând să fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns să stăm pe canapele pe holuri în timp ce în birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii ne schimbă din răzbunare al patrulea manager general, unul crescut în Tarom şi care are cu adevărat planuri de viitor şi NOI TĂCEM??”, a scris pilotul.

Consiliul de Administraţie al companiei TAROM a decis marţi seara revocarea din funcţie a directorului general interimar, Daniela Mădălina Mezei.

De altfel, Emil Dobrovolschi este pilotul cu care zboară de fiecare dată, când folosește compania TAROM, președintele Klaus Iohannis.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here