Cameron Douglas, fiul cel mare al actorului Michael Douglas şi nepot al cineastului Kirk Douglas, a publicat, marţi, autobiografia „Long Way Home”, în care descrie petrecerile neconvenţionale pe care tatăl lui le găzduia, copilăria tumultuoasă şi cum a ajuns să consume droguri, potrivit PageSix.

Imaginea articolului Fiul cel mare al actorului Michael Douglas a dezvăluit cum a ajuns să consume droguri: „Copil fiind, duceam joint-uri de colo-colo”

Fiul cel mare al actorului Michael Douglas a dezvăluit cum a ajuns să consume droguri: „Copil fiind, duceam joint-uri de colo-colo”

Cameron, fiul cel mai mare al actorului Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani, şi nepot al legendarului Kirk Douglas, în vârstă de 102 ani, afirmă în autobiografie că presiunea mediatică poate fi debilitantă uneori.

„Este ciudat să creşti văzându-ţi tatăl şi bunicul ca giganţi ai marilor ecrane şi pe panouri publicitare… Este degradant să fii perceput, în primul rând, ca fiul altcuiva… Cum te înţelegi cu Kirk Douglas?Cum este să trăieşti în umbra lui Michael Douglas?”, a scris Cameron în autobiografia lui.

Potrivit informaţiilor oferite în autobiografie, Cameron, în vârstă de 40 de ani, a călcat pe urmele tatălui său în privinţa drogurilor. Pentru mai mulţi ani, Cameron a fost dependent de cocaină şi de heroină, a distribuit mentamfetamină şi a trăit o viaţă degradantă, ce l-a dus la executarea unei sentinţe de aproximativ opt ani de închisoare.

În carte, acesta evocă mai multe abateri pentru care nu a fost niciodată arestat. Un astfel de incident a avut loc într-un motel din Hollywood, unde a ameninţat cu o armă cu aer comprimat o bătrână care se afla la recepţie, cerându-i să deschidă casa de marcat. În interior, se afla un singur cec, în valoare de 20 de dolari, pe care Cameron l-a luat.

„Nu o fac pentru bani, ci mai mult pentru adrenalină… şi pentru stima de sine. Îmi plac oamenii confuzi, ce încearcă să descifreze cum cineva cu atâtea privilegii poate face o asemenea nebunie”, a adăugat Cameron.

Fiul actorului Michael Douglas a fost arestat în oraşul american New York în 1999, pentru posesie de droguri. Ulterior, a fost închis în anul 2005, după ce poliţiştii au găsit heroină şi cocaină în maşina lui. Mai mult decât atât, doi ani mai târziu, el a fost acuzat de posesie ilegală de droguri, după ce poliţia din Santa Barbara, California, a descoperit în maşina lui cocaină lichidă, într-o seringă.

În anul 2009, Cameron a primit cea mai mare sentinţă, după ce a fost arestat în hotelul Gansevoort din Manhattan, New York. A pledat nevinovat la acuzaţiile de posesie şi distribuţie de droguri, dar a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Totodată, Cameron notează în autobiografie amintiri cu celebrităţile care îl vizitau constant pe tatăl său, precum Jack Nicholson, Pat Riley, Oliver Stone şi Danny DeVito.

„Chiar şi atunci când eram foarte mic, îmi amintesc că duceam joint-uri de colo-colo. Tata spunea «Hei, du-i asta unchiului tău», iar eu aşa procedam, nerealizând decât ani mai târziu ce era. După ce am mai crescut, mă strecuram din casă în casă, căţărându-mă pe balcoane şi văzând mai multe decât ar fi trebuit: adulţi frumoşi făcând lucruri pe care cei ce trăiesc în abuz le fac”, a declarat Cameron.

După ce prietenii faimoşi ai lui Michael părăseau camerele în care se aflau, Cameron se strecura în încăperi, căutând în bagajele vedetelor substanţele responsabile pentru petrecerile neconvenţionale care aveau loc în casa lui.

După astfel de petreceri ce aveau loc în casa actorului, Michael îşi ducea fiul la hotelul Sunset Boulevard pentru a lua, împreună, micul dejun. Viaţa dezordonată a lui Michael a constituit un motiv de dispută între acesta şi mama lui Cameron, Diandra.

„Când aveam şapte ani şi ne aflam în Aspen, mama a ridicat o pungă de plastic cu ceva ce semăna cu florile uscate pe care ea le folosea pentru a face baia să miroasă frumos… «Ştii ce este asta, Cameron? Ăsta este un drog. Tatăl tău ia droguri»”, a scris Cameron în autobiografie.

De-a lungul unei cariere de cinci decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul „Wall Street” (1988). Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum „Idilă pentru o piatră preţioasă” şi „Wonder Boys”, însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune „Străzile din San Francisco”, difuzat de televiziunea ABC între anii 1972 şi 1976.

Foto: Hepta

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here