Cel mai bun negociator pentru formarea unor guverne și, în general, pentru impunerea oricăror decizii în România, inclusiv din afara țării, știți cine este? Eu știu! DNA – ul! Barna a aflat și el de curând… și sare. De aceea DNA trebuie să îi ancheteze și pe magistrați… căci știe să pună guverne, știe să dea soluții în instanțe și să legifereze: e fac-totumul acestei țări.
Raportul MCV arată de ce până și bulgarii sunt mai deștepți decât românii… români care, în general, cred despre oricine altcineva în afară de ei că sunt niște ”hoți”. Și că lor și numai lor li se cuvine totul, ceilalți sunt niște proști care sunt doar tolerați prin preajma domniilor lor, ei, cei care ar trebui să fie serviți, ținuți în puf și preaslăviți zi și noapte… doar sunt niște zei. Toți ceilalți merită să crape, să trăiască în mizerie, căci sunt niște viermi, care nici nu merită prezența augustelor lor făpturi prin apropiere.
Cam așa crede fiecare ghiolban, iar în majoritate românul e ”ghiolban”… puțină românime de calitate. Acum ghiolbănimea jubilează: ce bine că bulgarii și-au ridicat MCV – ul și noi am rămas cu el! Bine că ne-au zis-o ăștia și că ne-au făcut în toate felurile, pe noi, românii, dă-i în pisici de corupți! Da, da, este vorba mereu despre alții… v-am spus că ei, ghiolbănoii, sunt niște zei, scrie pe pagina sa de socializare Ingrid Mocanu. (Paul D.).

Articolul Cel mai bun negociator pentru formarea unor guverne și, în general, pentru impunerea oricăror decizii în România, inclusiv din afara țării, este DNA-ul apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here