Deputatul USR Iulian Bulai a scris, sâmbătă, pe Facebook, un mesaj ironic la adresa premierului demis Viorica Dăncilă, afirmând că aceasta face „PR pe biclă”, deoarece în contextul inaugurării Centurii Bacău, a postat o fotografie în care, alături de alți membri PSD, se plimbă cu bibicletele.

„Doamna Dăncilă, noi în Moldova vrem autostrăzi pe bune, nu PR pe biclă pe centura Bacăului. Ați avut 30 de ani să faceți asta. Acum ne luați în râs cu bicicleta pe câțiva metri de centură. Autostradă înseamnă 4 benzi și mașini care rulează cu 130 km/h. Această actiune și poză reprezintă sare pusă pe rănile Moldovei. Izolată, săracă și fără autostrăzi. Să ne înțelegem: pe autostradă mergi cu mașina. Cu viteză mare. Pe pista de biciclete, în oraș, mergi cu bicla. Sper să nu le confundați, doamna Dăcilă! PS: în primăvara cu elicopterul, toamna cu bicicleta. Numai cu mașina și trenul nu vine. Ca să vadă și ea pe bune cât de jalnică e infrastructura. Nu e ok deloc, doamna prim-ministru!”, a afirmat deputatul Iulian Bulai, ca reacție la fotografia premierului demis, Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, reacție după atacul lui Iohannis: ‘Este pentru prima oară când trebuie să-i dau dreptate. Suntem triști și dezamăgiți’

Totodată, și USR a scris, pe Facebook, sâmbătă, că poza „pune sare pe rănile Moldovei”, fiindcă la preluarea conducerii Guvernului, Viorica Dăncilă a promis că se vor construi minim 350 de km de autostradă, însă au fost realizați doar 78, până în momentul de față, iar în lipsa autostrăzilor, premierul demis merge cu bicicleta pe șantierul Centurii Bacăului.

„Guvernul Dăncilă promitea la preluarea mandatului că vor fi finalizați minim 350 km de autostradă până în 2020. Suntem în octombrie 2019, iar până astăzi avem 78 km de autostradă deschiși, 56 anul trecut, 22 anul acesta. În lipsa autostrăzilor, Viorica Dăncilă a mers cu bicicleta pe șantierul centurii Bacăului, care se află în prezent la 31% grad de finalizare. Ați avut 30 de ani să faceți asta. Acum ne luați în râs cu bicicleta pe câțiva metri de centură. Această actiune și poză reprezintă sare pusă pe rănile Moldovei. Izolată, săracă și fără autostrăzi. Votează Dan Barna pentru un #tur2FărăPSD!”, a reiterat USR.

Viorica Dăncilă, premierul demis, a postat, sâmbătă, pe pagina personală de Facebook, o fotografie în care alături de alți membri PSD, se plimbă cu bicicletele, la inaugurarea Centurii Bacău.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here