La nivelul I.P.J.Prahova se deschid dosare penale jurnalistilor care devoaleaza posibile abateri disciplinare si/sau penale ale angajatilor acestei institutii.

Aceste dosare sunt deschise si lucrate la solicitarea sefului Corpului de Control, comisar Lupu Sorin.

In loc sa isi faca datoria in functia pe care este angajat si sa NU mai acopere “mizeria sub pres”, dezvaluirile jurnalistilor sunt luate ca un atac la persoana sa.

Dupa dezvaluirile celor de la Incisiv de Prahova privind posibile derapaje de la statut si/sau posibile fapte infractionale ale unor subordonati  – acestui “militian” i s-a pus “pata” pe noi.

De la “tampenia” de a verifica calitatea de “jurnalist” a directorului general (care are semnatura pe mii de articole in cotidienele centrale) sau dupa idiotenia ca “Incisiv de Prahova” nu detine acreditare la IPJ Prahova (minte de militian, acreditare se obtine de un ziar care doreste sa fie portavocea unor comunicate sterile, nu de un ziar de investigatii cum este al nostru) aflam ca acelasi comisar de nadejde de fapt cu asta se ocupa: sa puna pumnul in gura presei locale.

Astfel, intr-o declaratie data de un sef al IPJ Prahova in fata organelor de cercetare penala se stipuleaza negru pe alb ca acest comisar a deschis un dosar penal unui celebru jurnalist din Prahova, de la alta publicatie concurenta cu a noastra, tot datorita dezvaluirilor acestuia.   Ne-am linistit: atat poate! Vom reveni. (Cristina T.).

Articolul La nivelul I.P.J. Prahova se deschid dosare penale jurnalistilor incomozi sub indrumarea comisarului Lupu Sorin apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here