Un adolescent de 17 ani din Thailanda a fost găsit mort în camera sa după ce a jucat jocuri video o noapte întreagă.

Imaginea articolului Adolescent găsit mort in cameră de către tatăl său. Ce făcuse copilul întreaga noapte

Adolescent găsit mort in cameră de către tatăl său. Ce făcuse copilul întreaga noapte

Piyawat Harikun, în vârstă de 17 ani, a suferit un accident vascular cerebral după ce a petrecut o noapte întreagă în faţa calculatorului, potrivit Daily Mail.

Tatăl lui Piyawat a declarat că l-a găsit mort în camera lui lângă un morman de cutii de mâncare. Barbatul a încercat să îi acorde primul ajutor, dar fără succes.

Bărbatul a recunoscut că fiul său era dependent de jocuri şi i-a avertizat pe alţi părinţi să nu le permită copiilor să stea prea mult în faţa calculatorului.

„Fiul meu era inteligent şi mereu s-a descurcat bine la şcoală. Din pacate, problema lui a fost că era dependent de jocuri video. Am încercat să-l avertizez cu privire la nenumăratele ore pe care le petrece la calculator şi mi-a promis că le va reduce”, a spus tatăl băiatului.

„Vreau ca moartea fiului meu să fie un exemplu şi un avertisment pentru părinţii ai căror copii sunt dependenţi de jocuri. Trebuie să fie mai stricţi în ceea ce priveşte orele de joacă ale copiilor lor, altfel ar putea ajunge ca fiul meu”, a mai spus tatăl.

Trupul adolescentului a fost dus de la spital la un templu budist din apropiere, pentru a fi înmormântat.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here