Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că este atributul premierului să facă o propunere pentru comisarul european din partea României, dar acest candidat nu va ajunge în Parlamentul European până nu va fi audiat în Legislativul de la Bucureşti.

„Este atributul premierului să facă propunerea de comisar european, ne punem de acord cu Bruxelles-ul şi vedem care procedură este mai urgentă. Sub nicio formă în Parlamentul European candidatul pentru comisar al României nu o să meargă până când nu va fi audiat în Parlamentul României în plen, în comisiile reunite de afaceri europene, lucru care înseamnă că vom respecta legile. Parlamentarii PSD vor face OpoziÅ£ie. Nu ne cereÅ£i să nu facem OpoziÅ£ie. Ar fi culmea. (…) Nu vom bloca. HaideÅ£i să vedem cine vine, care este propunerea de comisar, dacă ne va convinge comisarul, vom trece”, a afirmat Ciolacu, la Parlament.

Citește și: Se cutremură total Poliția și Jandarmeria! Vor fi execuții pe bandă rulantă

Întrebat dacă va convoca Birourile permanente reunite pentru audierea candidatului de comisar european din partea României, Ciolacu a spus: „Vom respecta întotdeauna legea”.

Conform unor surse, Siegfried Mureșan este propunerea PNL pentru postul de comisar european din partea României.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here