Soţia celebrului traficant de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman, Emma Coronel Aispuro, va apărea în reality show-ul „Cartel Crew” de pe postul VH1, potrivit Fox News.

Imaginea articolului Soţia celebrului traficant de droguri El Chapo va apărea într-un reality show

Soţia celebrului traficant de droguri El Chapo va apărea într-un reality show

Producătorii de la postul VH1 au confirmat că Emma Coronel Aispuro va apărea în mai multe episoade ale show-ului TV, începând din 19 noiembrie, şi se aşteaptă ca aceasta să facă anumite mărturisiri despre „viaţa ei după El Chapo”, dar şi despre viitoarele ei afaceri.

Informaţia a fost confirmată la o săptămână după ce o sursă a declarat pentru Fox News că tânăra în vârstă de 30 de ani a fost în Miami pentru a discuta cu un membru al show-ului, Michael Blanco – fiul Griseldei Blanco, supranumită „naşa cocainei” în Columbia -, despre posibilitatea de a participa la producţia TV.

Platforma TMZ a obţinut anterior fotografii ale Emmei Aispuro, fostă regină a frumuseţii, aflată la bordul unui iaht, însoţită de gărzi de corp.

Potrivit VH1, reality show-ul „Cartel Crew” are scopul de a prezenta vieţile a opt descendenţi ai unor familii celebre de traficanţi de droguri şi efectele pe care această moştenire le-a avut asupra lor. Subiecţii s-au separat de trecut şi încearcă să îşi construiască o viaţă departe de lumea drogurilor, au transmis reprezentanţii reţelei.

Cartelul Sinaloa din Mexic, condus de „El Chapo”, a rămas activ şi periculos chiar şi după ce Joaquin Guzman Loera, în vârstă de 62 de ani, a fost încarcerat, scrie TMZ.

De când VH1 a anunţat premiera show-ului, în decembrie 2018, mulţi spectatori au criticat seria difuzată online. Unii au spus că celebrează stilul de viaţă mafiot, unul care nu are legătură cu lumea divertismentului. Alţii au comparat reality show-ul cu „Mob Wives”, o serie TV care a avut ca personaje mai multe femei ce locuiau în Staten Island, New York, membre ale unor familii cu presupuse legături cu mafia americană. Acel show a fost difuzat de VH1 din 2011 până în 2016.

În ianuarie, Blanco a declarat pentru Fox News că show-ul „Cartel Crew” nu prezintă traficanţii de droguri drept nişte vedete.

„Nu încercăm să glorificăm nimic. Încercăm doar să ne vedem de vieţile noastre şi să ne câştigăm traiul în mod legal. Nu arătăm trecutul, ci prezentul şi viitorul”, a spus acesta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here