Disney+, serviciul de streaming lansat de Disney marţi, a raportat 10 milioane de utilizatori la 24 de ore după lansare, potrivit companiei de divertisment, care vorbeşte despre „o cerere extraordinară” din partea publicului, informează Variety.

Imaginea articolului Audienţă-record la Disney+. A raportat 10 milioane de utilizatori la 24 de ore după lansarea oficială.

Disney+ a raportat 10 milioane de utilizatori la 24 de ore după lansarea oficială.

Analiştii din domeniu sunt de părere că Disney+ va atrage aproximativ 8 milioane de abonaţi până la sfârşitul anului.

Deşi numărul utilizatorilor care şi-au făcut cont pe platformă este impresionant, serviciul oferă posibilitatea de a fi testat gratuit timp de şapte zile, iar o parte dintre aceştia nu se vor converti în abonaţi. În plus, aceşti utilizatori nu au fost atraşi doar în primele 24 de ore de la lansare, ci începând din luna august, când compania a deschis precomenzile.

Compania Walt Disney, condusă de Bob Iger, a anunţat anterior că se aşteaptă să atragă 60 – 90 de milioane de abonaţi la nivel global până în 2024.

Disney a lansat, marţi, serviciul de streaming al companiei în SUA, Canada şi Olanda, având în ofertă producţii pentru toate gusturile şi vârstele, ca filme cu supereroi Marvel, seriale din franciza „Star Wars”, lungmetraje animate clasice şi documentare realizate de National Geographic. Serviciul Disney+ oferă filme şi seriale de la Pixar, Disney Animation, precum „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”, din 1937, dar şi peste 600 de episoade din „Familia Simpson/ The Simpsons”, toate acestea la preţul de 6,99 de dolari pe lună.

Aplicaţia Disney+ va fi introdusă gradual, în următorii doi ani, pe celelalte pieţe majore. Astfel, din 19 noiembrie, serviciul va fi disponibil în Australia, Noua Zeelandă şi Puerto Rico. Compania a programat o lansare pentru Europa de vest pe 31 martie 2020.

Serviciul este disponibil pe toate platformele – telefoane inteligente, tablete, console, televizoare inteligente. Preţul abonamentelor anuale, care permit accesul la conţinuturi fără reclame, pentru Disney+ va fi de 69,9 dolari.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here