Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susține că președintele Klaus Iohannis a avut 5 ani de absență, nepăsare și eșec, iar acum cere un nou mandat din partea românilor.

Citește și: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei

”5 ani de ABSENȚĂ, NEPĂSARE și EȘEC.

Când alegătorii te cunosc doar din câteva discursuri sforăitoare, din scurtele dar obositoarele campanii electorale și din vacanțele la munte sau la mare, se cheamă ABSENȚĂ, nu-i așa?

Când singurele lucruri despre care vorbești, singurele cu care te lauzi sau singurele pe care le critici sunt cele pe care le-a făcut sau nu le-a făcut PSD și nu cele pe care tu ar fi trebuit să le faci, se cheamă NEPĂSARE, nu-i așa?

Când pretinzi că tot timpul ai luptat împotriva unui rău „foarte mare”, dar tu nu ai mișcat un deget, nu ai schimbat nimic și nu ai construit și lăsat nimic în urmă ta, se cheamă EȘEC, nu-i așa?

După cinci ani de ABSENȚĂ, NEPĂSARE și EȘEC prezidențial….un Iohannis reales, cum s-ar chema?”, scrie Eugen Teodorovici.

 

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here