Trupa de metal canadiană Annihilator, care, la începutul lunii, şi-a lansat cel mai recent album de studio, „For the Demented”, va susţine un concert în Quantic Club din Bucureşti pe 19 noiembrie, potrivit organizatorilor.

Imaginea articolului Trupa canadiană Annihilator va susţine un concert în Bucureşti pe 19 noiembrie

Trupa canadiană Annihilator va susţine un concert în Bucureşti pe 19 noiembrie

Cu o carieră de peste 30 de ani, Annihilator este una dintre cele mai cunoscute formaţii de metal din Canada. Cu peste 3 milioane de albume vândute la nivel mondial, Annihilator face parte din careul de aşi supranumit „Big 4 of Canada”, alături de Sacrifice, Voivod şi Razor.

De-a lungul carierei, trupa a lansat 16 albume de studio, iar cel mai recent, „For the Demented”, a apărut pe piaţă pe 3 noiembrie.

De-a lungul timpului, din componenţa formaţiei au făcut parte artişti precum Mike Mangini (Dream Theater), Joe Comeau (Overkill) şi Randy Black (Primal Fear, W.A.S.P.). În prezent, Annihilator este formată din Jeff Waters (voce, chitară), Fabio Alessandrini (tobe), Rich Hinks (bass), Aaron Hamma (chitară).

Biletele pentru concertul din Bucureşti se găsesc în reţeaua iabilet.ro, la preţurile de 75 de lei (presale) şi 100 de lei (la intrarea în club).

Concertul este un eveniment Metalhead powered by Rock FM.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here