Fosta actriță americană Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex, încă nu a obținut cetățenia britanică, deși au trecut 18 luni de la căsătoria cu prințul Harry al Marii Britanii, scrie Mediafax citând gala.fr.

Potrivit legilor din regat, ducesa Meghan trebuie să aștepte încă un an până să poată obține cetățenia britanică.

Fostul star al serialului „Suits” a inițiat demersurile în acest sens chiar după ce a fost anunțată logodna ei cu prințul Harry, în toamna anului 2017, însă trebuie să se supună legilor britanice, chiar dacă între timp a devenit membru al familiei regale, potrivit Daily Mail.

În momentul în care a fost cerută de soție, reprezentanții palatului Kensington, reședința oficială a prințului Harry, au anunțat că Meghan nu va beneficia de tratament preferențial.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, și prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here