„Aria cercului” a devenit, marţi seara, cea mai căutată expresie pe versiunea locală a celui mai mare motor de căutare din lume, arată datele oferite de serviciul Google Trends.

Imaginea articolului „Aria cercului”, cea mai căutată expresie pe Google în România după dezbaterile de marţi, organizate pentru foştii profesori Dăncilă şi Iohannis

„Aria cercului”, cea mai căutată expresie pe Google în România după dezbaterile de marţi

Un vârf de interes a fost înregistrat la ora 21.00, la scurt timp după ce Viorica Dăncilă a fost întrebată de o jurnalistă „Care este aria cercului?”. Cele mai multe căutări au fost înregistrate în Sibiu, Bucureşti şi Dolj.

Ulterior, preşedintele Iohannis a evitat să răspundă când i s-a pus aceeaşi întrebare.

Cei doi candidaţi au fost profesori înainte de a se dedica politicii. Dăncilă a declarat recent că a dat meditaţii la matematică, iar şeful statului a oferit meditaţii la fizică. Formula pentru aria cercului se învaţă la gimnaziu.

„Aria cercului” a devenit rapid cea mai căutată expresie pe platforma Google.ro în data de 19 noiembrie, cu peste 100.000 de căutări, depăşind alte expresii populare în timpul zilei, precum „fosfura de aluminiu”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here