Cântăreţul Robbie Williams l-a lăudat pe fostul star de la Oasis într-un interviu acordat publicaţiei The Sun dar spune că ”tot ar vrea să se bată cu el”, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru piesele britanicilor în playlistul zilei.

Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO. Robbie Williams a mărturisit că îl admiră pe Liam Gallagher, dar tot s-ar bate cu el

SMART RADIO. Robbie Williams a mărturisit că îl admiră pe Liam Gallagher, dar tot s-ar bate cu el

Williams a vorbit despre Liam Gallagher şi a afirmat fără ezitare: ”Îl admir. E vocea unei generaţii, e ultimul dintr-o rasă pe cale de dispariţie, starurile pop sunt tot mai plictisitoare în zilele noastre. Dar tot vreau să mă bat cu el. El reprezintă un gen de bătăuş de curtea şcolii pentru mine şi mie îmi place să îi pun în fund pe bătăuşi”.

Cei doi s-au certat la începutul lunii, când Gallagher i-a recomandat solistului ”să pună mână să aibă curaj”, după ce i-a sugerat să ”plimbe ursu’”.

Robbie Williams a dezvăluit şi că are o relaţie asemănătoare celei dintre fraţii Gallagher cu fostul său coleg din trupa Take That, Gary Barlow.

“Aveam o concurenţă ca între rude. Noi am fost primii Liam şi Noel”, a arătat Williams, explicând că ”era obsedat să nu rămână dator celor din jur” în primii ani pe scenă.

Williams şi Gallagher au fost prieteni buni în anii ’90, dar au avut mai multe momente complicate. Printre acestea se numără şi scena în care Williams l-a provocat pe Gallagher la o bătaie cinstită în timpul premiilor Brit din anul 2000.

În 2013, Gallagher l-a numit pe Williams un “gras bătut în cap”.

În acelaşi timp, Liam Gallagher l-a acuzat pe fratele său, Noel, că a încercat să îi închidă contul de pe reţeaua Twitter.

Piesele interpretate de muzicienii britanici se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here