David Stokes, un bărbat în vârstă de 43 de ani, şi-ar fi pierdut minţile după ce a câştigat 40.000 de lire sterline la loterie, transmite publicaţia New York Post.

Imaginea articolului Tragedie în Anglia. Un bărbat, care şi-ar fi pierdut minţile după ce a câştigat la loto, a făcut ceva îngrozitor

Tragedie în Anglia. Un bărbat, care şi-ar fi pierdut minţile după ce a câştigat la loto, a făcut ceva îngrozitor

Bărbatul a cheltuit banii pe o maşină de lux şi prostituate. Mai târziu a ajuns să-şi ucidă cei doi băieţi, de 11 şi de 5 ani, şi să o rănească grav pe soţia lui. Apoi s-a sinucis.

Cei doi copii au fost găsiţi în pat, ţinându-se de mână. Fuseseră ţinuţi ostatici în casă, împreună cu mama lor, care reuşise să fugă. După o examinare post-mortem, legiştii au stabilit că cei doi copii au fost omorâţi cel mai probabil prin strangulare, iar mama a fost înjunghiată în curtea casei.

David s-a căsătorit cu Sally în 2011, dar relaţia lor s-a deteriorat rapid şi au decis să rămână împreună doar de dragul copiilor.

Cu câteva ore înainte ca toată tragedia să escaladeze, Sally îi găsise lui David un telefon secret în dulapul din bucătărie, în care era o notificare despre întâlnirea cu o escortă.

De asemenea, în istoricul căutărilor lui David pe net, anchetatorii au descoperit cuvintele-cheie „drogul violului”. Acesta e un drog pe care agresorul îl ascunde în băutura celei pe care vrea s-o violeze, iar aceasta îşi pierde complet cunoştinţa, uşurându-i agresorului accesul la victimă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here